Tuesday, October 21, 2014

The New Wild West of Domain Names Includes Everything Rrom .beer to .bmw

Heather Parker is a technically savvy businesswoman. She has her own Heather Parker Photography website, she knows about social media and search-engine optimization; she publishes examples of her work on Yelp.

But she didn’t know about one of the biggest changes happening right now: a massive expansion of domain registrations beyond the well-known .com, .net, and .org. If she wanted, she could move her website to heatherparker.photography today....

2 comments:

 1. Yes. Now some good domain extensions are available which makes website domain names more interesting. I too have registered a ".photography" domain name for my photography website. I got my ".photography" domain name for just $24.99 from XnYnZ.com with 24/7 customer support.

  ReplyDelete
 2. đồng tâm
  game mu
  cho thuê nhà trọ
  cho thuê phòng trọ
  nhac san cuc manh
  số điện thoại tư vấn pháp luật miễn phí
  văn phòng luật
  tổng đài tư vấn pháp luật
  dịch vụ thành lập công ty trọn gói

  Thiết Long Thành thở dài một tiếng buồn nản: “Điều đáng hận là đám quan lại khốn nạn trong Hình bộ kia lại chỉ coi đó là những vụ án bình thường, xử lí qua loa cho xong chuyện liền thôi!”

  “Mãi cho đến khi ba quân doanh lớn nhất trực thuộc Tạo Cơ Địa của Đại Triệu cùng với mười bảy cơ sở cung cấp vũ khí ngầm tại các quốc gia khác đã bị nhổ tận gốc thì mọi người mới ý thức được sự việc này sẽ thật sự dao động đến căn cơ của cả quốc gia. Thế nhưng tất cả đều đã quá muộn.”

  “Ác độc nhất chính là nơi ở của những đại sư thợ rèn nọ cũng bị đốt thành tro bụi. Kết tinh tâm huyết cả cuộc đời bọn họ bởi vì thế mà cũng bị hủy hoại chỉ trong chốc lát. Có thể nói, những kinh nghiệm rèn quí giá còn được lưu truyền đến giờ cũng chỉ đếm được trên đầu ngón tay mà thôi!”

  Sở Dương nghe thế thì cực kỳ khiếp sợ.

  Thì ra nguyên nhân khiến Thiết Vân Quốc không có nổi một người thợ rèn là thế!

  ReplyDelete